Wahoo Experience Center

Wahoo is opgericht door Chip Hawkins in Atlanta, GA in 2009. Sindsdien creëert het merk innovatieve oplossingen om zware doelen haalbaar te maken en het leven leuker! Gebouwd op basis van eenvoud en met de mentaliteit “dat het altijd beter kan”.

Wahoo is de trotse schepper van ‘s werelds meest connected indoor trainingssysteem, namelijk de KICKR Smart Trainer. De KICKR familie maakt gebruik van de unieke vliegwieltechnologie in combinatie met geavanceerde algoritmen die normaal worden gebruikt tijdens outdoor ritten. In combinatie met Wahoo’s accessoires, zoals de KICKR CLIMB, KICKR HEADWIND en verschillende softwaresystemen zoals Sufferfest of Zwift, leveren de KICKR trainers de meest realistische en meeslepende rijervaring binnenshuis!

Ook voor fietscomputers kun je terecht bij Wahoo. De verschillende ELEMNT GPS fietscomputers leiden je precies waar je moet zijn en laten je jouw doelen behalen door de meest accurate data.

Wahoo Experience Center In België SWSwheels Handgemaakte Wielen WAhoo Kickr

Wahoo Indoor Trainers

Krachtig, nauwkeurig en responsief: dat zijn de kenmerkende aspecten van de Wahoo indoor trainers. De KICKR, KICKR CORE en KICKR SNAP bieden jou de ultieme indoor training experience! Alle KICKR Smart Trainers zijn hét middelpunt van het Wahoo ecosysteem dat naadloos aansluit op de andere Wahoo fietsaccessoires om je zo de beste training aan te bieden.

Bekijk hier alle indoor trainers!

Wahoo Bike Computers

De ELEMNT GPS fietscomputers bieden een fundamentele link tussen jouw prestatiegegevens, slimme navigatie én aangesloten trainingsapparaten. De computers zijn ontwikkeld om jou een krachtige en naadloze ervaring te bieden tijdens zowel competitie als training. ELEMNT fietscomputers worden gebruikt door zowel professionals als amateurs om hen te helpen presteren op het hoogste niveau!

Bekijk hier alle ELEMNT GPS fietscomputers!

Wahoo Smart Watch

  • Met de ELEMNT RIVAL heeft Wahoo sinds 2021 ook de wereld van de smart watches betreden. Het sporthorloge is speciaal ontworpen om jou te helpen presteren. Met alle features, zoals touchless transition, multisport overdracht, KICKR controle en nog veel meer zorg je ervoor dat jij nergens meer door wordt tegen gehouden! 

    Bekijk hier de ELEMNT RIVAL!

Wahoo Accessoires

Wahoo heeft ook verschillende soorten accessoires in het assortiment zoals fietssensoren, hartslagmeters en accessoires voor de smart trainers! Zo zorg je er met de TICKR hartslagmeter voor dat je gerichter kunt trainen op basis van hartslag, om zo je doelen makkelijker te kunnen bereiken. De snelheids- en cadanssensoren zorgen ervoor dat je al je data van tijdens het fietsen vastlegt en niets mist!

Bekijk hier het gehele Wahoo assortiment!

Kom testen bij ons !

U wenst de Wahoo indoortrainer eerst uitgebreid te testen alvorens u beslist om zelf een exemplaar aan te kopen ? Geen probleem, kom gerust langs met je persoonlijke fiets of test onze Kickr Bike !  Rij samen de Mount-Ventoux of de Stelvio op …

Bekijk hier het gehele Wahoo assortiment!

Een vraag of een goed idee?
Laat het ons weten en neem contact op!

Login

Je wachtwoord vergeten?