Service Center DT Swiss

Handgemaakte Wielen SWSwheels Dt Swiss Service Center In België Handgespaakte Wielen.

SWS Cycling is het officiële Belgische service center voor DT Swiss wielen en wielonderdelen. Bij ons kan eenieder rechtstreeks terecht voor het onderhoud en de herstelling van DT Swiss wielsets, velgen en naven.  We maken geen onderscheid tussen DT Swiss systeemwheelsets, à la carte wielsets opgebouwd met DT Swiss onderdelen of eerste montage door fietsfabrikanten.  Ook voor garantieaanvraag en -afhandeling kan u langskomen.

 Het bedrijf DT Swiss bestaat al sinds 1934, toen gespecialiseerd in het trekken van metaaldraad. De firma naam ‘Vereinigte Drahtwerke AG’, met spaken productie werd pas in 1994 veranderd naar DT Swiss. Heden ten dage is het een van de belangrijkste en grootste producenten van wielonderdelen waaronder naven, spaken, nipples, alsook van complete wielen.  DT Swiss staat voor hoogwaardige kwaliteitsproducten.

 De sterkte van DT Swiss schuilt niet enkel in de kwaliteit van de onderdelen op zich: technologische kennis, grondig onderhoud en ondersteuning zijn belangrijke factor in functie van optimale prestatie en duurzaamheid.

DT Swiss ontwikkelt en produceert wielonderdelen en complete wielen met als doel u in staat te stellen tot de best mogelijke prestaties om uw doel sneller en met meer voldoening en plezier te bereiken.

Geen enkel product is echter onverwoestbaar en soms kunnen valpartijen, stuurfouten of lekrijden een onderdeel dermate beschadigen dat hun functie niet meer gegarandeerd is en gebruik niet langer meer veilig is.  Verder is er een 24 maanden garantie periode vanaf de datum van aankoop voor alle DT Swiss producten.

DT Swiss Service Center

DT Swiss Webshop

Hoge kwaliteit en innovatieve technologieën

DT Swiss is een fietsmerk dat bekend staat om hun hoge kwaliteit en innovatieve technologieën. Dankzij grondige onderzoeken en testen, biedt DT Swiss nu fietsonderdelen met een uitstekende aerodynamica, hoge kwaliteit en lange duurzaamheid. Niet voor niets is DT Swiss een van de meest geliefde en meest genoemde merken als het gaat om onderdelen voor racefietsen, MTB of gravelfietsen.  Omdat DT Swiss producten produceert voor zowel de beginnende fietser als de prof, biedt dit merk fietsonderdelen in alle prijscategorieën. Dit bewijst dat hoge kwaliteit niet per definitie duur hoeft te zijn.

Garantiedocumenten

Maak gebruik van onderstaande documenten om uw probleem te omschrijven en/of aanspraak te maken op uw DT Swiss garantie. Vul het gepaste document zorgvuldig in alvorens uw producten te bezorgen aan het DT Swiss Service Center.

Wheels

Bezorg een volledig ingevuld document samen met uw wiel aan het DT Swiss Service Center.

Rims

Bezorg een volledig ingevuld document samen met uw velg aan het DT Swiss Service Center.

Hubs

Bezorg een volledig ingevuld document samen met uw naaf aan het DT Swiss Service Center.

Enkele van onze tevreden klanten

Rudy C.
Rudy C.
Read More
Ongelooflijk hoe deze mensen het nodige doen om een "niet klant" te helpen. Mijn eigen fietsenmaker mag er een voorbeeld aan nemen. Als ik ooit nieuwe wielen wil weet ik waar te gaan. Mond op mond reclame is het beste zegt met. Geloof me.....ik ga jullie zaak aanprijzen. Goed bezig.
Roger D.
Roger D.
Read More
Topservice en altijd even vriendelijk!!!
Danny A.
Danny A.
Read More
Goede service, steeds vriendelijk en bereid je te helpen! Bedankt Kim & Kris.
Bruce Verburgh
Bruce Verburgh
Read More
Op zondagavond per e-mail een vraag gesteld i.v.m. een DT Swiss freebody. Vrijwel meteen antwoord gekregen (nogmaals, op een zondagavond!) met het juiste productadvies. Daarna heb ik de gepaste freebody besteld, die een tweetal dagen later geleverd werd. Conclusie: zeer tevreden over de service en het advies!
Previous
Next

Contacteer het DT Swiss Center

We respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.
Zwitserse precisie!

Meer weten over DT SWISS?

Neem een kijkje op de website

Login

Wachtwoord vergeten?