Service Center DT Swiss

Handgemaakte Wielen SWSwheels Dt Swiss Service Center In België Handgespaakte Wielen.

SWS Cycling is het officiële Belgische service center voor DT Swiss wielen en wielonderdelen. Bij ons kan eenieder rechtstreeks terecht voor het onderhoud en de herstelling van DT Swiss wielsets, velgen en naven.  We maken geen onderscheid tussen DT Swiss systeemwheelsets, à la carte wielsets opgebouwd met DT Swiss onderdelen of eerste montage door fietsfabrikanten.  Ook voor garantieaanvraag en -afhandeling kan u langskomen.

DT Swiss Service Center

DT Swiss Webshop

 Het bedrijf DT Swiss bestaat al sinds 1934, toen gespecialiseerd in het trekken van metaaldraad. De firma naam ‘Vereinigte Drahtwerke AG’, met spaken productie werd pas in 1994 veranderd naar DT Swiss. Heden ten dage is het een van de belangrijkste en grootste producenten van wielonderdelen waaronder naven, spaken, nipples, alsook van complete wielen.  DT Swiss staat voor hoogwaardige kwaliteitsproducten.

 De sterkte van DT Swiss schuilt niet enkel in de kwaliteit van de onderdelen op zich: technologische kennis, grondig onderhoud en ondersteuning zijn belangrijke factor in functie van optimale prestatie en duurzaamheid.

DT Swiss ontwikkelt en produceert wielonderdelen en complete wielen met als doel u in staat te stellen tot de best mogelijke prestaties om uw doel sneller en met meer voldoening en plezier te bereiken.

Geen enkel product is echter onverwoestbaar en soms kunnen valpartijen, stuurfouten of lekrijden een onderdeel dermate beschadigen dat hun functie niet meer gegarandeerd is en gebruik niet langer meer veilig is.  Verder is er een 24 maanden garantie periode vanaf de datum van aankoop voor alle DT Swiss producten.

Hoge kwaliteit en innovatieve technologieën

DT Swiss is een fietsmerk dat bekend staat om hun hoge kwaliteit en innovatieve technologieën. Dankzij grondige onderzoeken en testen, biedt DT Swiss nu fietsonderdelen met een uitstekende aerodynamica, hoge kwaliteit en lange duurzaamheid. Niet voor niets is DT Swiss een van de meest geliefde en meest genoemde merken als het gaat om onderdelen voor racefietsen, MTB of gravelfietsen.  Omdat DT Swiss producten produceert voor zowel de beginnende fietser als de prof, biedt dit merk fietsonderdelen in alle prijscategorieën. Dit bewijst dat hoge kwaliteit niet per definitie duur hoeft te zijn.

DT Swiss Service Center

DT Swiss Webshop

Garantiedocumenten

Maak gebruik van onderstaande documenten om uw probleem te omschrijven en/of aanspraak te maken op uw DT Swiss garantie. Vul het gepaste document zorgvuldig in alvorens uw producten te bezorgen aan het DT Swiss Service Center.

Wheels

Bezorg een volledig ingevuld document samen met uw wiel aan het DT Swiss Service Center.

Rims

Bezorg een volledig ingevuld document samen met uw velg aan het DT Swiss Service Center.

Hubs

Bezorg een volledig ingevuld document samen met uw naaf aan het DT Swiss Service Center.

Enkele van onze tevreden klanten

Na steeds terugkerende problemen met tikken van nieuw DT swiss achterwiel ben ik bij SWS terecht gekomen. Na nazicht heb ik nu 1300 km met dit wiel gereden Ik hoor geen enkel geluid meer en het wiel is nog altijd perfect recht Kris is een echte ervaren vakman waarin ik al vanaf de eerste ontmoeting vertrouwen in had !
Luc Cauwels
5/5
Super service gehad, onderdeel bijna nergens te vinden. Was een heel specifiek onderdeel voor mijn DT Swiss GRC 1400 voornaaf. Hij heeft even moeten zoeken, maar dezelfde dag besteld en paar dagen erna bij mij laten afleveren. Top, wielen waren zelfs niet bij SWS cycling aangekocht (Canyon gravel). Nogmaals bedankt Kris
Jeremy Haezebrouck
5/5

Contacteer het DT Swiss Center

We respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.
Zwitserse precisie!

Meer weten over DT SWISS?

Neem een kijkje op de website

Login

Je wachtwoord vergeten?